اخبار
چهارشنبه¡ ۵ مرد ۱۳۹۰
هيچ چالشي بين دولت و مجلس وجود ندارد

گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حجت‌الاسلام والمسلمين سيدمحمدرضا ميرتاج‌الديني در بيست و هشتمين اجلاس روساي آموزش و پرورش مناطق كشور با اشاره به اين‌كه «هفته گذشته گزارشي درباره اوقات فراغت از سوي وزارت آموزش و پرورش اعلام شد» خاطرنشان كرد: در مقايسه‌اي كه با گذشته داشتيم علاوه بر اين‌كه بيشترين وقت دولت را به خود اختصاص داد همه اعضا به آن اهتمام كردند و اين امر نشان مي‌دهد كه كار عظيمي در آموزش و پرورش در حال انجام است.

وي با اشاره به ده هزار مدرسه قرآني در افزايش آمار اردوهاي راهيان نور گفت: اين اقدامات تنها بخشي از كارهاي اجرا شده در آموزش و پرورش است و نشان مي‌دهد كه نيروهاي ارزشمند و ولايي در پست‌هاي مديريتي اين بخش قرار گرفته است.

ميرتاج‌الديني همچنين با اشاره به برخي اختلاف‌هاي بين دولت و مجلس نيز، گفت: علي‌رغم چالش‌ها و اختلاف نظرهايي كه بين دولت و مجلس وجود دارد گاهي اين مسايل به گونه‌اي در رسانه‌ها مطرح مي‌شود و بعضي‌ها مي‌خواهند آن را به چالش بكشانند، اما من به عنوان معاون امور مجلس رييس‌جمهور اعلام مي‌كنم هيچ چالشي بين دولت و مجلس وجود ندارد و برخي از اين اختلافات طبيعي است.

وي تصريح كرد: در برنامه پنجم توسعه يك كار عظيم بين دولت و مجلس صورت گرفته و طي آن براي پنج سال نقشه راه نظام ترسيم شده است.

معاون امور مجلس رييس‌جمهور خاطرنشان كرد: هدفمندسازي يارانه‌ها كه با تعامل خوب مجلس و دولت انجام شده از مصوباتي بود كه روي زمين مانده بود. اما اين كار بزرگ با همت دولت و مجلس انجام شد.

ميرتاج‌الديني با بيان اين‌كه قرار بود هدفمندسازي يارانه‌ها در دولت نهم شكل بگيرد، خاطرنشان كرد: اين كار براي گذراندن مراحل قانوني در دولت نهم انجام نشد اما با همتي كه در دولت دهم صورت گرفت هدفمند‌سازي يارانه‌ها به خوبي اجرا شد.

ميرتاج‌الديني ادامه داد: اولين اثر هدفمندي يارانه‌ها اجراي عدالت در توزيع يارانه‌ها بود.

وي گفت: 22 ميليون نفر از جمعيت كشور در روستاها زندگي مي‌كنند و 15 ميليون نفر از اين تعداد از خودرو و بنزين استفاده نمي‌كنند در حالي كه 7 الي 9 هزار ميليارد تومان يارانه بنزين در شهرها توزيع مي‌شد كه روستايي‌ها از اين يارانه‌ها بهره‌مند نمي‌شوند، اما با هدفمندسازي يارانه‌ها اين بخش به صورت عادلانه صورت گرفت.

وي عنوان كرد: در سال 87-88 مصرف روزانه بنزين در كشور به 90 ميليون ليتر رسيده بود و از آن سال به بعد سالانه بين يك ميليون الي يك ميليون و 300 هزار خودرو به تعداد خودروهاي كشور اضافه شده و آمار سال 90 نشان مي‌دهد مصرف بنزين بين 59 ميليون تا 60 ميليون ليتر است كه اين هدفمندسازي يارانه‌ها كاهش مصرف بنزين را نشان مي‌دهد.

معاون امور مجلس رييس‌جمهور يادآور شد: دشمنان ما را در بحث بنزين تحريم كرده‌اند و اگر مديريت مصرف بنزين را نداشتيم الان با مشكل مواجه مي‌شديم، چراكه بدون هدفمندسازي يارانه‌ها مصرف روزانه بنزين به 120 ميليون ليتر مي‌رسيد و بايد نيمي از اين ميزان را وارد مي‌كرديم، در حالي كه يك تهديد به فرصت تبديل شده و امروز به جاي واردات بنزين صادرات داريم.

وي بار ديگر با تاكيد بر عدالت از توزيع يارانه‌ها، گفت: سالانه 100 هزار ميليارد تومان يارانه نقدي به صورت هدفمند و غيرهدفمند توزيع مي‌كرديم در حالي كه با اجراي اين قانون كار بزرگي در بخش هدفمندسازي يارانه‌ها صورت گرفته است.

ميرتاج‌الديني در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به كوچك سازي ادغام وزارتخانه‌ها گفت: در برنامه چهارم مقرر بود وزارت رفاه تشكيل و يك وزارتخانه كم شود، اما برنامه چهارم اجرا و وزارت رفاه تشكيل شد اما يك وزارتخانه بر اساس قانون كم نشد كه اين برنامه در برنامه پنجم نيز مطرح شد.

وي ادامه داد: براساس ماده 53 برنامه پنجم توسعه مقرر شد يكي از راه‌ها ادغام وزارتخانه‌ها توسط دولت و اعلام برنامه‌هاي آن به مجلس باشد كه با مطالعه‌اي كه صورت گرفت مشخص شد روشي كه دولت مشخص كرده روش درستي است.

وي گفت: براساس برنامه‌هاي دولت طي دو ماه 7 وزارتخانه در قالب سه وزارتخانه ساماندهي شد و وزراي آن به مجلس معرفي شد.

معاون پارلماني رييس‌جمهور در پايان گفت: اگر وزارت ورزش و جوانان اضافه نمي‌شد به تكليف قانوني عمل كرده بوديم و مطابق قانون 17 وزارتخانه در كشور وجود داشت.

نظرات شما:


هيچ نظري ثبت نشده است

ثبت نظر:




© IranShahed.ir

Site by Behsaz

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت بهساز محفوظ می باشد